Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Криско влюбен в Нел?

отпечатай новината

14.10.2013 16:00 | Видян 1903 пъти | Гласували 1

Криско влюбен в Нел?

Всички  участници в Музикална Академия са убедени, че между Нел и Криско прехвърчат искри на любов. Коцето Калки в типично негов стил започна директно да им дава съвети  по Кама Сутра за първата  брачна нощ и медения месец. Опитът на Нел да скрие чувствата си, въобще не мина и  музикантите пиха шампанско за начало на връзката между  нея и Криско.

Единственият, който не проявява разбиране и чувство за хумор е Георги, който  също се опита да се пребори за сърцето й и явно загуби от  най-актуалния рап изпълнител  в момента Криско. Междувременно стана ясно, че Нел  има много ухажори и извън академията. Тя сподели,че  преди време дори е имала “неприлично“ предложение за вечеря с мъж срещу 5000 лева, на което тя е отказала.

Всички  приятели на Дичо в  Музикална Академия излизат един след друг на елиминации. Първо беше  Лора, след това Любен, а  сега  наред е  Прея. Дичо  определи  ситуация като „тъпанарска история“   и е абсолютно убеден, че Прея ще победите и ще надпее двете легенди – Кичка и Петя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !