Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Тервел: Обичам жена си и детето си!

отпечатай новината

15.10.2013 14:50 | Видян 2488 пъти

Тервел: Обичам жена си и детето си!

След снощните елиминации във VIP Brother семейството на Мира Радева съвсем се стопи. След зет й Джаред, гаджето й Иво и дъщеря й Ани си стегна багажа от шоуто. Певицата имаше малшанса да се бори за вота на зрителите със шампионката Станка Златева, Тервел Пулев, Пламен и майка си, пише dnes.bg.

Снощи номинираните трябваше да се преборят с различни предизвикателства, за да се спасят от изгонване. Тервел танцува танго с Яна Акимова и според Богдан Томов напомни за "ранния Луканов". Пламен се превърна в роб на останалите съквартиранти и трябваше да изпълнява всяко тяхно желание, Станка бе преобразена, а Мира и Ани трябваше да се правят, че не виждат присъствието на любимите си мъже и нямаха право да говорят с тях. Първият спасен се оказа Пламен, а с най-малко вот очаквано се оказа Ани.

Тервел пък шокира Лияна и изненада зрителите с уверението, че между него и фолкпевицата не е имало нищо. "Искам да опровергая всички подобни схващания. Аз обичам жена си и детето си", категоричен бе боксьорът. Малко по-рано в студиото Алисия изтъкна в качеството на гост коментатор, че не му отива на обвързан мъж да бърка под хавлията на Лияна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !