Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Любовта на Бранджелина си има цена

отпечатай новината

16.10.2013 16:30 | Видян 1229 пъти

Любовта на Бранджелина си има цена

Предбрачният договор, колкото и неуместен да е по нашите географски ширини, от другата страна на Океана е нещо съвсем нормално, особено при двойките с по-големи финансови възможности, пише blife.bg.

Една от най-популярните двойки в света - Бранджелина, подписа предбрачно споразумение на стойност 200 хиляди паунда.

Това се случи малко преди най-накрая да сзастанат пред олтара. Планират да го сторят в края на тази година - по Коледа. И докато планирали важното събитие, холивудските звезди, които имат шест деца, се допитали до адвокатите си. Те съставили 101 страници предбрачен документ, който да защити богатството им в случай на раздяла.

Ако в крайна сметка нещата в семейството не потръгнат, Брад си запазва своите 110 милиона паунда, а Анджелина остава с 90 милиона паунда. В текста е изяснена и ситуацията с децата - те ще имат равни попечителски права.

"Анджелина винаги е била склонна да се доверява безрезервно, но Брад я убеди, че документът е за добро и тя се съгласи. Той е романтичен мъж, но също така и много практичен, тъй като двамата отговарят за шест деца, а имат и много имоти в целия свят. И двамата са били женени и преди, но сега е различно, защото имат деца. Това е причината да искат да обхванат всички възможни обстоятелства", обяснява техен познат пред британското списание "Грация".

Освен това се оказа, че Джоли и Пит не могат да се венчаят официално във Франция, защото не са жители на страната.

Въпреки това планират тържеството да бъде във френския им дом, след като приключи церемонията на Хаваите. Празникът ще бъде по-късно с всички най-близки приятели и семейство.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !