Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Багата празнува рожден ден с Кобрата

отпечатай новината

17.10.2013 17:45 | Видян 3134 пъти

Багата празнува рожден ден с Кобрата

ММА боецът Благой Иванов-Багата отпразнува 27-ия си рожден ден с мощен купон в „Найт Флайт" в компанията на боксьора Кубрат Пулев-Кобрата, пише sportline.bg.

Багата, който неотдавна се завърна с победа на ринга в Лае Вегас, отскоро е в България и планира да демонстрира спортната си форма с мач в зала „Арена Армеец". Багата и Кубрат са близки приятели, а Благой Иванов бе забелязан в щаба на Александър Поветкин, който се опита преди време в Москва да победи световния шампион Владимир Кличко. Последният ще трябва да защити титлата си в мач тъкмо с Кобрата. Багата и Кубрат бяха във видимо добро настроение.

Очевидно те все още не знаят, че заведението е една от мишените на плеймейтката Николета, за която се твърди, че е монтирала камери в най-хитовите клубове в София. „Найт флайт", където обичат да разпускат някои от най-известните у нас, бил от „подслушваните" и следените. Дори да има такъв запис, Николетка едва ли ще посмее да го извади на светло, защото най-вероятно познава избухливия нрав на Кубрат, който няма да й прости подобна папаращина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !