Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Зорница: Лияна не биваше да влиза във ВИП Брадър

отпечатай новината

21.10.2013 12:30 | Видян 3719 пъти

Зорница: Лияна не биваше да влиза във ВИП Брадър

Тези дни стана ясно, че Зорница, сестрата на Лияна, останала шокирана от коментарите по адрес на певицата. „Многобройните негативни публикации, които излизат относно сестра ми, ме карат да се съмнявам, дали няма някаква кампания срещу нея. Още преди да влезе в Къщата на ВИП Брадър започнаха да излизат какви ли не измислени статии. Например, че хърка толкова силно, че съквартирантите няма да могат да спят от нея.

После в къщата стана ясно, че Лияна е единствената, която не хърка, при това го разкриха самите  обитатели. Много ме нараниха и статиите, които я изкарват лоша майка, а дъщеря й Дениз просто я обожава и дори на рождения й ден й подари статуетка за най-добрата майка“, споделя Зорница. Сестрата е категорична, че не иска да оправдава изпълнителката, нито пък твърди, че е идеална.

Това, което й правело впечатление е целенасоченото представяне на Лили в негативна светлина. Тя обаче имала много хубави качества, на които изобщо не се наблягало, а в същото време съквартирантите я обявиха за най-милия човек в къщата. Това не било поза за пред камерите, а наистина била такава.

Освен това е изключително чувствителна и по тази причина Зори я съветвала да не влиза в риалитито. „Категорична съм, че това, което представя ВИП Брадър за нея, е много далече от истинския й образ и го правят само с цел да се трупа рейтинг за предаването. Лияна е чиста душа, човек с много положителни качества.“, добавя Зорница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !