Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Сакалиев искал да става готвач

отпечатай новината

21.10.2013 13:15 | Видян 2401 пъти

Сакалиев искал да става готвач

Футболистът Стойко Сакалиев е сред най-колоритните образи във ВИП Брадър. Едва ли някой би повярвал, като слуша силно изразения му бургаски диалект, но той е родом от София. Причините, както се казва, са обективни, а може да се каже и технически. Неговите родители – спортисти тренирали и учели в столицата. И понеже нямали много време, а били пълни с всякакви ангажименти, в блока им в Дървеница комшиите се редували да гледат палавото им хлапе.

По план на баща му, който бил прославен колоездач, Стойко бил планиран за момче, но и за велосипедист номер едно на републиката. Получило се само първото. Но отчасти таткото бил доволен, защото отрочето му все таки се превърнало в елитен спортист. Заради болната амбиция на родителите, които мечтаели малкият не само да достигне, но и да надмине постиженията им на републиканско и балканско ниво и да стане европейска и световна звезда, те не му дали да се посвети на кулинарното изкуство.

Лишили го от удоволствието да учи в ТОХ-а. И когато днес Стойко пише във визитката си като участник във ВИП Брадър, че бил човек на изкуството, той определено няма предвид готварското.

В момента за феновете на Лияна футболистът е враг номер едно. Причината е, че той първи посочи с пръст красавицата и обяви поведението й за неприемливо за майка на тийнейджърка. Оказа се, че Сърничката, която направи от това голяма драма, не е разбрала в болницата какви ги е говорил за нея Стойко в ефира.

Лияна изобщо не е имала болен зъб, а участие в кръчма. Не е ясно дали останалите съквартиранти са наясно, но фолкпевачката е забегнала от телевизионната къща заради участие в пловдивското заведение Старо село. Това се доказа не само от плакатите, разлепени в града под тепетата, но и от чистосърдечните признания на организаторите. Така че всички последващи пози и говорене зад гърба на Сакалиев от страна на изпълнителката се оказват зле измислена нейна пропаганда, за да притъпи несправедливостта, която съквартирантите със сигурност биха изпитали, ако знаеха истината. На всичко отгоре момичето с големите очи получи привилегията да напусне полукъщата на слугите и дни наред позираше с лед на бузата. Изматата бе надушена от зрителите.

Простият въпрос звучеше така – как Лияна отговори, че е била с пълна упойка, пък е разбрала за номинацията от Стойко. Голяма тъпотия наистина.

Певицата подличко обвини Сака, че не му е пуснала и затова й имал зъб. И този път обаче тя вероятно заблуждава публиката. И не само заради предизвикателните си появи като дама, седнала сама на бара, в известни клубове, но и поради друг факт –

Стойко наистина е бил с много жени. Може да не са 700, както твърди.
Но самата Соня Васи се обяви за негово гадже, а се оказа, че Стойко не е счел за нужно да преспи с нея. Двамата стигнали само до разговори и прекарване на време заедно. И за други известни и привлекателни сексбомби се говори, че са минали през леглото му – певици, манекенки и какви ли още не. Една от тях обаче му разказа играта. Неговата единствена законна съпруга със смайващото име Жулвена преживя четири години със Стойко.

Роди му щерка, която кръстиха на майка му – легендарна скибегачка. А после се хвана с неговия зет – гаджето на сестрата на футболиста, който на всичко отгоре му е не просто приятел, а и колега. И той със сакраментално име – Пейчо Делиминков. Двамата даже направиха сестричка на детето на Сака. Сака обаче отрича медийните публикации, според които звездата от Миньор имала интимни отношения и с братовчедката на Стойко – пайнерската звезда Гергана. Изобщо, фамилната история е достойна за цял сериал.

За изненада на мнозина изискванията на Стойко към жените не са обичайните за мъжкия пол – блондинка или брюнетка, едрогърда или спортна, а са възрастови: „предпочитам от 26 до 37 години да е, но зависи и от това как изглежда”.
Унгарска порноактриса го поиска за партньор в свое видео. Мария Белучи се запознала със Саката на еротично шоу в България и си разменили телефоните. Той има в тефтерчето си и полски красавици от престоя си в клуба Арка от Гдиня. Стойко е звезда и на Малта. Той беше звездата на футболния отбор Керчем Аякс на прочутия с плажовете и стъклото си остров Гозо, където игра през последната година.

Само не оставайте с впечатление, че Сакалиев е несериозен играч в живота. ЦСКА бе осъден като клуб да плати 300 000 лева неустойка по неговия трансфер, а отделно той съди клуба 40 000 лева или три заплати от червените.
Така, доста години, след като напусна отбора, русолявият футболист е комшар за армейците и особено за новото им ръководство, което наследи въпросните проблеми от тъмната епоха на титаните.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !