Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Венета Райкова: Валери няма да ме спре

отпечатай новината

25.10.2013 10:20 | Видян 2958 пъти

Венета Райкова: Валери няма да ме спре

"Горещо" с интервюто с Моника Валериева ще бъде излъчено в събота и никакви безумни писма няма да ме спрат, категорична е водещата Венета Райкова, пише България днес.

Само преди дни предаването й бе забъркано в грандиозен скандал. Футболистът Валери Божинов изпрати нотариално заверено писмо до продуцентите на "Горещо". В него той забранява името му да бъде споменавано и да се говори за него в тв шоуто. Повод за раздора е скандалното интервю на Венета с Моника Валериева. Момичето, за което се твърди, че е причината за раздялата на Николета Лозанова и Божинов. Райкова твърди, че досега никой не никога не се е опитвал да спре предаването. Няма да го направи и Божинов, категорична е тя.

Упоритите опити на футболиста да спре предаването не са случайни. Интервюто на Моника може да му създаде големи проблеми в съдебната зала. Валериева ще разкрие подробности за сексуалната си авантюра с женения футболист. Точно този извънбрачен секс ще коства огромна издръжка на Валери. Предстои му развод, а публичните признания на неговите любовници ще бъдат взети под внимание.

След консултации с адвокатите си Божинов е бил посъветван да заведе дело срещу продуцентската компания "Телеман". Причината е, че те са разпространили писмото му публично, а там се съдържат лични данни и неговото ЕГН. Самата Моника Валериева признава, че не е очаквала подобна реакция от Божинов. Засега тя отказва да признае публично, но футболистът е отправил и лични заплахи към нея.
 
Снимка: Facebook

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !