Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Никола спал с 3 жени в леглото на Емануела

отпечатай новината

28.10.2013 16:15 | Видян 3384 пъти

Никола спал с 3 жени в леглото на Емануела

Модната шефка на „Визаж” се изяви като репортер в предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL” и направи интервю със скандалната певица Емануела. Естествено, централна тема в разговора бе разбитият брак на Емануела с Никола. „Питам те за изневярата, защото съвсем скоро и аз преживях това” – призна интервюиращата Калканджиева.

„Изневерите са няколко” – поправи я Емануела, като разкри, че Никола е погазвал брачната вярност с няколко жени.
„Не бих простила изневярата, почитам много верността” – подчерта Емануела и обяви, че е самостоятелна жена, която може сама да се издържа, но не би отказала богат съпруг. „Богат мъж означава, че този човек се е реализирал в обществото, а не е някакъв неудачник” – заяви в интервюто Емануела, пише razkritia.com.

Щом научила за системните му изневери Емануела веднага се изнесла със сина си. Наскоро певицата си купи апартамент в Бояна и макар да не е съвсем готов, тя предпочела да се изнесе там. Пред Жени Емануела призна, ме Никола се опитал да й се извинява, но тя била напълно изстинала към него. Това става 6 месеца след шумната им сватба в шоуто „Къртицата”. Гражданският им брак пък е сключен в края на януари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !