Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Бунище до къщата на Бербо

отпечатай новината

29.10.2013 14:30 | Видян 4537 пъти

Бунище до къщата на Бербо

Гнусни стари дюшеци, тръби, автомобилни гуми, части от трактори, накъсан найлон, ръждясали железа и всякакви боклуци се търкалят на няколко метра от къщата на Димитър Бербатов, пише България днес.

Ултрамодерният дом разполага с камина в почти всяка стая, има си гъзарски тераси, чупки, ниши и, разбира се, висок дувар, който да пази Бербо и Елена от навлеци. Оградата не може да спре миризмата, която се носи от бунището. Ако не вземе мерки, звездата на "Фулъм" рискува до къщата му да изникне бунище. Може би поради тази причина половинката на Бербо Елена е много тъжна. Красавицата, която роди две деца на топфутболиста, скита из софийските улици и единствено топпапараците на България Днес я заснеха.

На брюнетката освен за бунището й е мъчно за звездата на "Фулъм", който преживя доста неприятна загуба от отбора на "Саутхемптън" в събота. Въпреки уверенията на мениджъра, че Бербатов няма никаква вина, Елена бе в кофти настроение. Цялата в черно, тя разходи доста шикозни кубинки в тъмносин лачен цвят.

Ели събра очите на мъжете, покрай които минаваше, чупеха си вратовете да я зяпат. Тя вече е възвърнала напълно стройната си фигура след второто раждане. Интересното е, че продължава да ходи без охрана или поне шофьор. Явно Бербо не се притеснява да я пуска сама по улиците. А чалгаджиите и болшинството парвенюта как обичат да парадират с гардове!

Майката на Деа и Елиа вече е без часовник, останала е само с червен конец на ръката. Суеверната Елена вече не носи онзи "Хублот", който струва 40 хиляди щатски долара. Червено-черният аксесоар бе от лимитираната серия на "Манчестър Юнайтед", предишния отбор на Митко. Той не искал да вижда абсолютно нищо, свързано с годините при сър Алекс Фъргюсън. След като завърши самоцелната си разходка из централните улици, Елена се метна на черния си джип "Порше Кайен" и отпраши към новопостроената къща в полите на Витоша.

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !