Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Митьо Крика - многоженец

отпечатай новината

30.10.2013 09:45 | Видян 5407 пъти

Митьо Крика - многоженец

Културистът Димитър Ходжев, по-известен като Митьо Крика, планира да се ожени за сегашната си приятелка Камелия. Двамата живеят в Лондон от много време и са щастливи заедно, въпреки че Крика още няма официален развод с предишната си жена Нина Никол, пише Всеки ден.

Макар Ходжев и светската журналистка да са разделени от няколко години, раздялата им не е парафирана с документи по няколко причини. Едната е, че и двамата живеят в чужбина, което допълнително усложнява и без това тромавата процедура. Другата обаче е нежеланието на Нина Никол да се занимава с развода, тъй като все още е горчиво обидена на бившия си мъж. Тя умишлено протакала процедурата, за да тормози Митьо, коментираха близки до бившето вече семейство. Крика залюби настоящата си годеница докато още бе женен за Нина и дълго време й кръшка с нея.

Макар и влюбена в богаташ, с когото живее в Дубай, журналистката и пиарка още не е превъзмогнала раздялата си с Крика. Откакто не са заедно, той пък е гражданин на Острова и преподава в английско католическо училище. Освен спортове Крика учи децата на химия, биология и други науки. Това се случвало по заместване, когато някой от учителите титуляри отсъства.

Наскоро Крика призна, че е подарил пръстен на Камелия, но че документите за раздяла с Нина още са в ход. Той бил страшно влюбен в гаджето си и бил нетърпелив вече да имат семейство. Културистът побързал да й предложи брак, нищо че все още е женен за друга. Адвокатите му обаче го посъветвали да не бърза толкова, защото, ако Нина разбере, че бившият й мъж е на крачка от многоженството, нищо чудно да протака още повече развода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !