Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Уил Смит и съпругата му са разделени?

отпечатай новината

31.10.2013 15:15 | Видян 1663 пъти

Уил Смит и съпругата му са разделени?

"С Уил можем да правим, каквото си искаме. Това не означава, че имаме отворена връзка, а че имаме зряла такава", каза през април тази година Джейда Пинкет-Смит. Изглежда обаче бракът ѝ макар и с повече свобода, не е толкова щастлив. Двамата с Уил не са се появявали заедно повече от два месеца, а на 23 октомври на благотворителна вечеря дамата заяви: "Когато със съпруга си преминаваш през буря, трябва да спреш да мислиш за това, какво си очаквал и вярвал, че ще бъде един съпруг/съпруга".

Тези думи само потвърдиха мълвата, че двойката се е разделила. Уил Смит е в Ню Орлиънс от септември, където снима филма "Фокус". Той ще остане там до края на ноември. Джейда Пинкет-Смит пък неотдавна е била в Париж с Уилоу и с майка си. Когато се е върнала в САЩ, тя се е преместила в дома на брат си Калеб в Калифорния, пише RadarOnline.

Медията е потърсила коментар от звездите, като репортерите стигнали до майката на Уил. Възрастната жена отказала да даде детайли, а само попитала: „Това не е ли тяхна работа?... Благодаря ви за загрижеността".

За съжаление, не за първи път вървят слухове, че семейният живот между актьорите не е задоволителен. През лятото на 2011 г. сп. In Touch писа, че Джейда е изневерявала на Уил с певеца Марк Антъни. Бившият съпруг на Джей Ло обяви подобни клюки за „абсурдни", пише още Dnes.bg.

През април Джейда сподели пред сп. Gala, че има щастлив брак и за развод или раздяла и дума не може да става. „Тези слухове са тотално неверни. Пътувам постоянно заради работата си, както и Уил. Но животът ни не се е променил. Преди да се родят децата постоянно бяхме далече един от друг, заради ангажиментите си".

Преди месец пък се заговори, че актьорите усилено продават семейните си имоти, но говорителят на звезди отрече да има подобно нещо.

Уил и Джейда са женени от 15 години и от брака си имат две деца – Джейдън и Уилоу.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !