Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Люси Дяковска пя с баща си в родния си град

отпечатай новината

31.10.2013 17:47 | Видян 2911 пъти

Люси Дяковска пя с баща си в родния си град

Фондация „Свети Иван Рилски“ – Плевен организира поредния си есенен Благотворителен бал и събра множество гости за благородна кауза, пише dir.bg.

Целта му е набиране на средства за безплатни зъбни протези за възрастни и социално слаби хора и за осигуряване на силиконови импланти на жени с карцином на гърдата.

Каузата на Фондацията подкрепиха със свои изпълнения баща и дъщеря – Любомир и Люси Дяковски, Силвия Кацарова, както и народната певица Гуна Иванова.

Благотворителното събитие уважиха над 200 гости, сред които бяха: Дарин Ангелов, председател на Общински съвет – Плевен, депутатът Цецка Цачева, председателят на Асоциация на пациентите с онкологични заболявания Евгения Адърска, актьорите Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, дизайнерките София Борисова и Росица Рангелова със съпруга си, Меги Савова, носителки на титлата „Мисис България“.

Събитието уважиха също и много лекари, уважавани представители на бизнеса, представители на сдружението на частните болници и на Асоциацията на денталните мениджъри и дилъри.

По време на Бала се проведе благотворителен търг с предмети на изкуството, дарени на Фондацията. Най-оспорвани бяха наддаванията за иконите на Красимир Савов.


Снимка: Bulphoto 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !