Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Елица след инцидента: Бог ме спаси

отпечатай новината

02.09.2008 11:31 | Видян 5539 пъти

Елица след инцидента: Бог ме спаси

На 30 август Елица Тодорова е поканена да пее и свири за партито на Еврофутбол по време на репетиция на плажа до Cacao Beach, Слънчев Бряг. В 16.50 ч. Цялата конструкция на сцената се залюлява и тръгва да пада върху сцената със застрашителната скорост и огромната си тежест. На сцената репетират Елица Тодорова, Мирослав Иванов и Тони Рикев. Сцената е била напълно необезопасена, и неправилно инсталирана в пясъка, с което е застрашавала живота както на музикантите, така и на всички, които са били в радиус около сцената на плажа.
Елица, която забелязва срутващата се грамада, летяща към нея, е трябвало да вземе скорострелно решение на каде да избяга, така че да не бъде смазана от железата.В момента на срутването тя прави няколко крачки обмисляйки траекторията на падането и с навеждане се хвърля на земята. В момента на падането удря главата си в близкият монитор.

Стоящо наблизо момче е със счупен прешлен, а няколко други са с леки охлузвания.
 
Елица в момента е добре и е в съзнание. Възстановява се в хотел до морето, под лекарски грижи.

“Бог ме спаси! Сега съм още по силна!”, споделя след случилото се Елица.

Елица Тодорова благодари на жената, която и е оказала първа помощ, на Динко Динев, който е съдействал да се изпрати бърза медицинска помощ, на озвучителят си Валери Игнатов който я е изнесал от мястото на инцидента, на Мирослав Иванов, Тони Рикев, на екипа от частна болница Life Hospital и на всички българи, които я обичат и се молят за бързото и възстановяване.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !