Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Лейди Гага: Не съм супермодел, но и не работя това!

отпечатай новината

01.11.2013 16:45 | Видян 1190 пъти | Гласували 1

Лейди Гага: Не съм супермодел, но и не работя това!

Радко виждаме каква е истинската Гага. Дамата многократно е заявявала, че не само музиката ѝ, а и визията ѝ изразява нещо специално, така че тя постоянно сменя външния си вид. Под тоновете грим, различните перуки и екстравагантното облекло, почитателите на звездата почти забравят как всъщност изглежда тя. А списанията... те просто я преобразяват до неузнаваемост.

В декемврийския брой на американското Glamour обаче Стефани Германота изглежда доста естествена. Разбира се, екстравагантната нотка отново се забелязва, тъй като звездата позира с лице и гърди, обсипани с кибритени клечки, но на други кадри лицето ѝ е с пестелив грим, а перуката я няма.

В интервюто за медията блондинката говори за любовта си към феновете и за истинската Гага. Ето и какво казва дамата:

За своята самоувереност: Уверена съм в себе си. Имаше период, в който бях приела доста неща за себе си, но трябваше да се обяснявам на хората защо съм такава. Но аз съм това, което съм и съм се стремила да стана такава. Известността не ме е направила по-различна.

За опозицията Гага срещу Стефани (т.е. разликите в сценичния имидж и истинската личност): Аз съм и двете едновременно. Гага и Стефани са мои псевдоними. Когато някой ме види за пръв път и ме нарече Стефани, това ме смущава. Защото това е запазено право само на тези, които са ми близки. Не че не харесвам рожденото си име, а просто с него се превръщам в друг човек. Ставам друга. Това е част от моето послание – може да бъдеш, когото си поискаш, за да избягаш от миналото си.

За това дали се смята за красива: Не съм класически красива. Ако има някакъв математически еквивалент на красотата, не мисля, че бих се вписала в някой алгоритъм. Винаги съм била ОК с това. Не съм супермодел, но и не работя това. Аз правя музика. Искам феновете ми да се чувстват, както се чувствам аз.

Най-хубавото от това да бъда себе си е, че имам много фенове и те са страхотни, изпълнени са с радост. И аз просто искам да ги правя щастливи.

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Glamour

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !