Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Мариус легна болен

отпечатай новината

04.11.2013 11:00 | Видян 1800 пъти

Мариус легна болен

Мариус Куркински легна болен от грип и отложи премиерата на новия си моноспектакъл в София. Стотици фенове на талантливия актьор и режисьор останаха неприятно изненадани, когато отидоха в петък вечер в „Сълза и смях" за премиерата на неговите „Няколко страници" по Достоевски.

Вирусът приковал Куркински още в началото на седмицата и той изобщо не можел да стане от леглото. Отлагането на премиерата изненада и продуцентите, и екипа на театъра, които научили, че Куркински няма да излезе пред публиката, едва 2 часа преди представлението. Феновете на актьора, които запълниха ул. „Раковски" пред „Сълза и смях", дълго се чудиха, защото минути преди 19 часа, за когато бе планирано представлението, театърът е тъмен и не отваря врати.

Малцина зрители още с идването си бяха зърнали малката бележка, залепена на вратата, че „поради заболяване на актьор премиерата на 1 ноември се отлага за 19 ноември и билетите ще важат без заверка". Този надпис предизвика смях и коментари защо, след като е моноспектакъл, пише „заболяване на актьор", а не името на Куркински.

Близки на Мариус смятат, че освен болестта актьорът бил и много изтощен от работа. Освен репетициите по последния си моноспектакъл наскоро той имаше и премиера като режисьор в „Малък градски театър зад канала". Там постави „Лодка в гората" по Николай Хайтов.

 



 



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !