Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Биячът Орлин Орлинов на калъп с мъж

отпечатай новината

05.11.2013 16:00 | Видян 2929 пъти

Биячът Орлин Орлинов на калъп с мъж

Скандален фотос, разпространен днес в пресата, доказва, че биячът на жени Орлин Орлинов всъщност си пада по мъже.На снимката ясно се вижда как Орлин целува по устата мъж с набола брада и мустаци. Очевидно мъжът иска да скрие самоличността си и кадърът е отрязан, така че да се вижда само малка част от лицето му, пише lifestyle.bg.

Снимката слага край на всички съмнения в сексуалната ориентация на футболиста, добил драматична слава, след като сексбомбата Катрин Вачева се оплака, че жестоко я е пребил. Още преди три години стана ясно, че той харесва жените само за боксови круши, а всъщност си пада по мъжки ласки, пише Всеки ден.

Според вестника Орлин смазал Катрин от бой, след като тя го снимала да прави секс с фризьора Конда Кондов, вместо да се включи при тях в леглото. Вчера от Орлин се оплака и Мис Джуки - Габриела Радославова, която в момента се изявява като част от предаването "Комисията Павлов". Тя заяви, че е била гадже на футболиста година и половина, и въпреки че се е отнсял зле с нея, тя го е обичала.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !