Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мъжът на Вили Марковска ѝ забрани да работи

отпечатай новината

07.11.2013 10:30 | Видян 3373 пъти

Мъжът на Вили Марковска ѝ забрани да работи

Пълен мораториум над професионалните изяви е наложен над актрисата Вили Марковска, научи „Всеки ден". Откакто се омъжи, тя постепенно спря да се снима във филми и да излиза на театралната сцена. За всичко бил виновен мъжът й, който от ревност й забранил да играе.

Вили Марковска вдигна сватба тъкмо когато кариерата й тръгна стремглаво нагоре с главната роля в „Столичани в повече". След сватбата обаче героинята й изведнъж изчезна от сценария на сериала. Актрисата остана и без никакви други професионални изяви. Първоначално всички в гилдията се зачудиха на този внезапен отлив на ангажименти, но след това стана ясно, че причината е в съпруга й Ивайло Ангарски.

Благодарение на богатия си баща той имал достатъчно пари, за да издържа Виолета, и не искал да я вижда как се развява пред камерите, да не говорим за голите сцени, които често й се налагаше да снима. Предпочитал жена му да си стои вкъщи, за да й се радва само той. Благодарение на неговата намеса единственият ангажимент на Марковска остана участието й в танцовото шоу на бившия й партньор в „Денсинг старс" Атанас Месечков. Дори и за него се наложило дълго да убеждава мъжа си, който се съгласил, само защото представленията се играят много рядко.

Кинаджиите обаче не страдат особено за отказа на колежката си да играе. „Крайно време беше да се оттегли", коментират те, визирайки нейната пълна некадърност на снимачната площадка. Говори се, че всичките си роли получавала само благодарение на своите дебели връзки, тъй като няма никакъв талант.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !