Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Захари Бахаров едва се побира в колата си

отпечатай новината

10.11.2013 09:04 | Видян 4074 пъти

Захари Бахаров едва се побира в колата си

Близо 2-метровият актьор Захари Бахаров, нашумял с ролята си на гангстера Иво Андонов в сериала „Под прикритие“, с мъка влиза в автомобила си, видяха бдителни папараци. Захари мечтае да смени семейната мазда с мощен джип, който да не му се налага да се сгъва на две, пише Уикенд.

193-сантиметровият дългуч се сгъва като йога всеки път, когато трябва да влезе или излезе от колата си. Захари обаче се успокоявал, че неудобството му е временно. За да се спаси от мъките си, водещият на „Националната лотария“, който всеки уикенд дава по един автомобил, пестял пари, за да си купи джип. Когато бил дете 32-годишният актьор тренирал баскетбол заради високия си ръст. Спортът обаче хич не бил стихията му, тъй като, както сам неведнъж Захари е признавал, бил прекалено мързелив и недисциплиниран.

Първата си театрална роля в представление получил в детската градина. Захари, който стърчал с две глави над останалите деца, изиграл необичайната роля на брезичка. Именно заради внушителния си ръст актьорът бил избран за култовата роля на мафиота Иво Андонов в телевизионната кримка и кариерата му потръгнала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !