Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Армутлиева отмъкнала мъжа на Камелия Тодорова

отпечатай новината

11.11.2013 13:15 | Видян 4480 пъти

Армутлиева отмъкнала мъжа на Камелия Тодорова

Саня Армутлиева е управител на Вирджиния Рекърдс повече от 20 години. Това е музикалната компания, която преди години имаше договор с Мюзик Айдъл да продуцира всеки победител от шоуто, както и неговите подгласници. Първата, на която се падна честта да стане артист на Вирджиния Рекърдс бе Невена Цонева. След двегодишни, привидно нормални взаимоотношения обаче, айдълката реши, че трябва да продължи сама и на своя глава напусна компанията на Армутлиева. Дълго време се водиха съдебни битки.Невена заведе дело срещу гиганта и излезе краен победител в съдебната битка. Компанията трябвало на всяко тримесечие да отчита приходите от работата на певицата, но не го правела. Заради това Невена получи обезщетение в размер на 12 000 лв. „Четири години водих борба да извоювам свободата си и доказах, че съм постъпила правилно“, заяви тя след победата си.

Саня влиза в съдийския екип на Х фактор заради първото издание на формата, който създаде възможности за новата българска музика, изстреля нагоре много млади артисти и им даде поле за изява. Надява се тази вълна да продължи и да покаже пред публиката още големи таланти.

Докато била последна група в детската градина, я избрали да танцува във фолклорен ансамбъл. Изворче. Продължава до 11-и клас и твърди, че ежедневните репетиции са й дали не само физическа издръжливост. Научила се на дисциплина, на умението да работи в екип, както и на амбицията да се бори за мястото си. С трупата обиколила много държави, танцували дори в Монголия. Израснала е в столичния квартал Лозенец, в детските й години около тях имало само къщи. Използвала всяка свободна минута, за да изскочи на улицата и да играе със съседските хлапета на дама, народна топка, ластик. Цялата тумба се криела под една череша и се правели на разсеяни, когато родителите им се опитвали да ги приберат за вечеря.  Армутлиева завършва испанската гимназия в София като частен ученик. Докато танцува народни танци, успява да намери време и за актьорски изяви. Играе в театралното студио при Бончо Урумов към театър Сълза и смях. Брат й, който е с 6-години по-малък, също е творец. Неговият псевдоним е Лубри, а той е сред най-добрите фотографи у нас, паралелно с това е и програмист.

След гимназията Саня кандидатства испанска филология и я приемат от раз. Тя обаче се явила на изпити във ВИТИЗ, където също минала успешно през цедката. Надявала се да следва едновременно и двете специалности, но от Софийския университет не й позволили и тя избрала актьорската професия. Още в началото на следването съдбата си казва думата и Армутлиева се явява на кастинг, който променя живота й. Кандидатства за роля във филм за Камелия Тодорова. Лентата така и не се реализира, но Саня се запознава със съпруга на певицата - Майкъл Кунстман, който почина през 2006 г. след дълго боледуване.

Няколко пъти той я вика за преводач от английски по време на делови срещи и не след дълго й предлага бизнессътрудничество. Непосредствено след промените през 1989 г. в България няма звукозаписна индустрия, навсякъде е пълно с пиратски дискове и Майкъл решава да отвори представителство на световната музикална компания Полиграм у нас. Търси българин за партньор, но първата реакция на Саня е да откаже. Виждайки хаоса в театрите, заради митингите почти не се ходи и на лекции, тя е разочарована от така мечтаната професия и все пак приема предизвикателството.

Тв режисьорът Жоро Захариев пък, който е живата история на БНТ, разказва пред Блиц, че Майкъл Кунстман редовно изневерявал на съпругата си Камелия Тодорова със Саня.“ Покрай музикалния бизнес се запознава и със съпруга си Тим, който е англичанин. Той е част от екипа на световния промоутър Лайф Нейшън и се занимава с организацията на големи музикални събития у нас и в цяла Източна Европа, но двамата не работят заедно. Преди да се оженят имат 2-годишна връзка, а се запознали 5-6 години по-рано. Сключили брак в Берлин, защото там живеели най-близките им приятели.  Саня ражда две дъщери на Тим. Голямата Маргарита е на 13 г.,а  малката  Алма е на десет.

Заради многото ангажименти сега не й остава време за любимото семейно занимание - заедно със съпруга й карат колела в планината. Екстремен спорт, заради който се е сдобила с доста синини. Но движението е задължителна част от живота й още от детска възраст.

Саня много не се харесва на зрителите. По интернет форумите хората пишат, че е прекалено строга и несправедлива.  Продуцентката на млади таланти в момента е жури на едно от гледаните музикални риалитита у нас. Къдравелката е и ментор на отбора на момчетата, които са на възраст до 25 години. В първия лайф на шоуто силно впечатление направи поведението й към участниците от нейната група. Въпреки че в предварителния кастинг зрителите наблюдаваха как грубата съдийка дъвчеше всички наред, Саня ги втрещи с горещото си отношение към крехките певци, което изглежда неуместно за позицията й.

Тя не пропуска да се цепи в ефир по време на музикалното шоу с обяснения колко сексапил лъха от момчетата й. Освен това на няколоко пъти Армутлиева прегръща и опипва някои от участниците, като демонстративно излиза на сцената, уж, за да ги окуражи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !