Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

"ВИП Брадър" на съд заради Ваня

отпечатай новината

15.11.2013 09:00 | Видян 3777 пъти

Безпрецедентен скандал гръмна във „ВИП Брадър"! Маститата Ваня Червенкова преметна всички с купен вот за финала и 90% фалшива зрителска подкрепа. От майка орлица на съквартирантите тя се превърна в персона нон грата. До момента продуцентите не са направили нищо, за да спрат манипулираното гласуване и вече са застрашени от съд. Ощетени съквартиранти се заканват да търсят правата си пред Темида, пише Всеки ден.

Като гръм от ясно небе дойде новината, че мразената от зрителите Ваня Червенкова, за която по форумите се сипят само ругатни, печели почти 90% зрителска подкрепа на финала на „ВИП Брадър" в сряда вечерта. Веднага се разбра, че нещо не е наред, защото половината от този вот бил пуснат от общо 4 сим карти, а другата половина вероятно също е плод на манипулации, но направени по-умно, за да не ги хванат така лесно.

Подозренията, че нещо не е както трябва, се породили още когато на предишните елиминации тя беше спасена от публиката, но в сряда скандалът мина всякакви граници. Намек за манипулиран вот направиха още при излизането си от шоуто и Ирина Флорин, и Мира Радева. Те съобщиха, че Ваня нямала скрупули да се хвали с лоби от свои „руски партньори" и няколко евангелистки църкви и още с влизането си знаела, че е финалистка.

Измамата с безпрецедентно високия й вот обаче беше толкова очебийна, че изправи на нокти и зрители, и съквартиранти. Участници в шоуто вече се заричат, че ако Биг Брадър не вземе мерки, ще заведат дела срещу риалитито с основанието, че са били измамени. Най-обидени били Ирина Флорин и Тервел Пулев, които можеше и да са още в къщата, ако не бяха купените гласове. Пламен Медаров, който се гласи за победител, също обещал, че ще се свърже с адвокат, ако изгуби на финала заради Ваня и нейните „руски партньори".

Червенкова прецака любимката на народа Станка Златева, която получи само 3% в началото на живото предаване в сряда. Ники Кънчев директно попита Ваня дали вотът е купен, а тя отрече всички обвинения и каза, че е готова да бъде дисквалифицирана и да се подложи на детектор на лъжата. „Просто някой много ме обича", изнагля хитро Мис Пиги, както я нарича актьорът Сашо Дойнов. „Има нещо организирано, което противоречи на нашите правила и на нашата идея", бе категоричен Ники Кънчев.

В момента продуцентите на шоуто обмислят как да реагират на скандала. Въпреки това обаче са доволни, защото вотът, макар и купен, им носи луди пари. Гласуването от един и същи телефон не противоречи на условията на шоуто, но пък поставя под въпрос смисъла на състезанието.

„Ако утре вкарат Йоско Костинбродския и той организира всичките си братлета, пак ли ще е любимата звезда на България?", питат фенове на шоуто. За да замажат очите на хората, Нико Тупарев заедно с гласа на Биг Брадър - Радо Тушев, търсят вратички, чрез които да анулират всички гласове от четирите карти. Една от възможностите е самата Ваня да се откаже от тях, в противен случай може да й търсят отговорност, като я накарат да си върне хонорара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !