Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Бербатов строи болница на майка си?

отпечатай новината

17.11.2013 09:07 | Видян 2314 пъти

Бербатов строи болница на майка си?

Майката на световноизвестния Димитър Бербатов, Маргарита, поискала от сина си да й построи частна клиника, след като остана безработна, разнесе се мълва из Благоевград. Допреди няколко дни мама Марга бе една от шефките в болницата като старша сестра. С решение на д-р Владимир Пандев, който оглави най-гслямото болнично заведение в Пиринско, родителката на футболиста получи заповед за прекратяване на трудовия си договор, пише Уикенд.

Според осведомени Пандев преценил, че е нелепо майка на разследван за трафик на дрога мъж да заема престижната длъжност. Въпросният дилър е малкият син на Маргото – Асен, който бе заловен с почти 20 грама кокаин при проверка на автомобила му на главен път Е-79. Новият директор подписал заповедта за уволнението на Бербатова и заради съгражданите си, настръхнали, че не е морално да бъде главна медицинска сестра и да лекува хората, докато синът й се грижи да руши здравето им с дрога.

Останала без работа, мама Берба подметнала на нападателя на „Фулъм“, че би могла да умножи част от спечелените от него милиони, ако той ги вложи в частна клиника. Амбициозната Маргарита си навила на пръста, че ако притежава собствена болница, ще отмъсти за уволнението си, доказвайки че и без държавната служба, е качествен кадър на бялата гилдия. Засега обаче Митко се ослушвал и още не бил дал зелена светлина на майчиния си мерак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !