Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Убили Британи Мърфи с отрова за мишки

отпечатай новината

19.11.2013 11:00 | Видян 1574 пъти | Гласували 1

Убили Британи Мърфи с отрова за мишки

Актрисата Британи Мърфи, която почина през 2009 г., може и да е била убита, сочат резултатите от нова експертиза.

Като официални причини за смъртта на Мърфи бяха изтъкнати пневмония и анемия. Пет месеца по-късно обаче почина и съпругът й - сценаристът Саймън Монджак, като симптомите бяха същите. Бащата на актрисата тогава заяви, че не вярва в съвпадения и поръча нова, независима експертиза.

Резултатите от приключилата наскоро експертиза сочат, че е възможно съпрузите да са били отровени. Анализът на останките им показват съдържание на тежки метали, чиито нива са няколко пъти над допустимите. Токсините са същите, които се съдържат в отрова за мишки и насекоми.

В последните часове на Мърфи у нея са налице всички симптоми вследс.твие случайно поглъщане на подобен препарат, отровен както за гризачите, така и за хората - главоболие, замайване, коремни спазми, кашлица, изпотяване, загуба на ориентация, хрипове и пневмония.

Таблоидите тогава твърдяха, че актрисата е починала от свръхдоза или от анорексия. "Тя не беше нито анорексичка, нито наркоманка. Няма да имам нито секунда покой, докато не разкрия истината", заяви тогава бащата на Мърфи, припомня БГНЕС.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !