Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Лияна: цяла България ми звъни по телефона!

отпечатай новината

22.11.2013 17:30 | Видян 2188 пъти

 Лияна: цяла България ми звъни по телефона!

Певицата Лияна е в пълен потрес от огромния интерес към нея. Още като излязла от Къщата, телефонът й започнал да звъни на всяка минута. Към нея били отправяни поздравления, изказвали й възхищение, но имало и мъже, които й отправяли неприлични предложения, или й се обяснявали в любов, пише skandalno.net.

Красавицата дълго се чудила откъде толкова много хора й знаят номера и откъде са го взели, докато не погледнала запис на финалния епизод.  Там съквартирантите тичат да я изпратят, най-бързо тича Мариян Кюрпанов и й обещава, че й се обади. След което пита – как ти беше телефонът и тя му го казва на глас, цифра по цифра и накрая го повтаря. А Мраиян също го повтаря, за да го запомни. И така го научава цяла България. А за по-непаметливите го публикува и един вестник.

Знам, че сбърках, не трябваше да си казвам телефона на глас, въздиша сега певицата. Тя моли хората да престанат да й звънят, тъй като  държат линията все заета и не могат да й се обадят близките й. Певицата размишлява да си смени номера, но така пък ще изгуби всичките си контакти или по-точно приятелите й няма да знаят новия.

Мариян не е гей! Това една жена го усеща и чисто по женски мога да ви кажа, че не е. Не разбрах защо се пусна този слух и защо упорито се поддържа, но момчето си е много свястно и стопроцентов мъж. Двамата имали уговорка да се видят и тя с нетърпение очаквала деня.  Към него имам приятелски чувства и сигурно ще си останат такива. Не бързайте да ме жените, или да обвинявате него, че не се е оженил за мен. Той ми е добър приятел и се надявам дълго време да ми остане такъв, казва замечтано певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !