Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Гласят Лео за победител в Биг Брадър Ол Старс?

отпечатай новината

25.11.2013 12:45 | Видян 2154 пъти

Гласят Лео за победител в Биг Брадър Ол Старс?

Продуцентите на риалити формата подготвят Лео за победител във втория сезон на риалити формата Биг Брадъл ол старс, научи Супер 19` от свои хора в екипа на шоуто. Според мълвата в тв средите, след края на Брадъра, същите продуценти ще реализират ново предаване, чийто водещ ще е именно Лео.

Телевизионери споделят, че по този начин подготвят италианския шоумен за нови подвизи и изяви. Освен, че ще спечели предаването, Лео вече ще има и ефирно време, тъй като последното му готварско шоу бе свалено преди време от тв екран. Италианецът, който неотдавна стана баща на близнаци, все още не знае какво ще представлява новото му предаване. Едно е ясно, според информацията от средите на продуцентската фирма Олд Скул, Бианки ще има абсолютно ново амплоа и ще го видим в невиждана до сега светлина. Някои хора вече определят сделката на Брадъра и Лео като сделката на сезона и сега с притаен интерес се очаква краят на риалитито. Ще има ли нови изненади за Лео, или всичко е ясно, ще разберем малко преди Коледа.

В традиционната класация на slava.bg за 3-те дни гласуване до редакционното приключване Райна е с най-висок вот. Веднага след влизането й в Къщата, пилето на фолка получи сериозна подкрепа от своите фенове. Веднага след пайнерката се нарежда Финдо, който успя да обедини женската аудитория. Красавецът определно ще бъде един от фаворитите на читателите на светския сайт. Черната Златка засега е закотвена на трето място, но по петите й я настига тв готвачът Лео Бианки, който е фаворит на продуцентите. В самото дъно на класацията е завалията Недялко, който може би първи ще изхвърчи от Брадъра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !