Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бирмата кръшна с Ивена

отпечатай новината

26.11.2013 14:20 | Видян 3385 пъти

Бирмата кръшна с Ивена

Поредната драма вълнува попфолка. Главните герои са Ивена, колежката й Преслава и нейното гадже Жоро Бирмата. Между тях се оформя любовен триъгълник, пише Всеки ден.

Докато добричлийката се кани да ражда бебе на пернишкия бизнесмен, той заведе колежката й на романтична почивка в Дубай. Ивена се похвали вчера със снимки от почивката си в Дубай, но отказа да обяви публично с кого е била. Според изданието тя е споделила луксозната почивка с чужд мъж - гаджето на Преслава Жоро Бирмата. Наското тръгна клюката, че двамата са доста повече от просто приятели.

За пред Преслава обаче бизнесменът разправял, че всичко е долна лъжа и измислица от хора, които искат да ги разделят. Бирмата казал на певицата, че ще е в Дубай по работа, но когато пайнерката разбрала, че и Ивена е там събрала две и две и осъзнала, че любимият й кръшка. Нейни приятелки разправят, че тя едва не припаднала, когато разбрала истината. Певицата обмисляла страшно отмъщение за изневярата, заричайки се, че ще накара и него, и колежката си да платят, задето са я направили за смях, пише novini.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !