Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Веско Маринов плаче за Линда

отпечатай новината

27.11.2013 16:00 | Видян 2111 пъти

Веско Маринов плаче за Линда

Бардът на родната естрада Веско Маринов не скри емоцията и сълзите си, когато се заговори за любимото му куче Линда. В „На кафе" емоционалният певец се разплака, спомняйки си за миниатюрното кученце, което е било негов верен спътник и приятел цели 16 години, пише България днес.

Малката Линда умряла тази пролет, докато Веско бил на турне. „Толкова ме обичаше, толкова ми беше вярна, че избра дори момента, в който да си отиде. С лекарства и ходене при лекари се опитахме да надхитрим природата и да измолим още живот за нея. Успяхме донякъде, но времето се оказа безмилостно. 16 години ми беше най-верен приятел. Жени ме предадоха, приятели ме предадоха, но вярната Линда беше неотлъчно до мен. Обичаше ме с такава безрезервна любов, на която са способни само децата и животните", философски сподели Веско.

Изненадата за певеца обаче бе гостуването на най-вярното ядро на фенклуба на певеца. В студиото влязоха петнадесетина души - с торта и букети. Дошлите от всички краища на страната хора разказаха, че са основали фенклуба през 1995 г. и до ден днешен следят с неизменен интерес всяка стъпка и всяка изява на своя любимец.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !