Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Азис злобее: Николета е по-красива от мен

отпечатай новината

28.11.2013 14:00 | Видян 2842 пъти

Азис злобее: Николета е по-красива от мен

Попфолк певецът е известен със своята суетност. След като проби, преоблечен в женски дрехи, неотдавна тръгна да налага изцяло нов образ - на истинска дама. Сега явно е решил да бъде по-естествен и покрай това призна, че неговата приятелка Николета е по-красива от него, пише Blife.

Фолк кралят Азис призна, че Николета Лозанова е по-красива от него. "Николета е човек, който както и да застане, винаги изглежда добре. Много ми е неприятно да го призная, но наистина стои по-добре от мен на камера", обясни той пред "Фен тв". Това стана покрай снимките на новия му клип "Като тебе втори няма" заедно с Ванко 1. След като не харесал първия вариант, той решил да заснеме нов, в който се включи и красавицата от "Поверително от NL".

"Всъщност всеки си свърши работата, както трябва. Режисьорът направи страхотни неща, но аз имах друга представа, т.е. не харесах себе си, иначе това, което Люси засне беше божествено. Не харесах себе си и реших, вместо да правя компромиси с кадрите си, направо да насроча един нов снимачен ден и да продължим наново, защото самата песен "Като тебе втори няма" заслужава нещо наистина хубаво.

С тези гледания в интернет от чужбина сме длъжни да представяме качествени неща", заяви Васко. Изпълнителят не спира да се интересува какво правят извън страната ни, за да е в крак с модата. Така забелязал, че напоследък има тенденция да се набляга на мрака и направи същото в клипа си. "Вече ги няма тези красиви лица на артистите, които са лустросали, бляскави, лъскави, красиви. Не, сега ще бъде абсолютно натурално. Ще гледаме да е нещо по-арт", добави още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !