Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Станка Златева хрантути брат лентяй

отпечатай новината

28.11.2013 17:00 | Видян 3050 пъти

Станка Златева хрантути брат лентяй

Станка Златева няма да похарчи нито стотинка от хонорара си във „ВИП Брадър“, научихме от приближени източници. Всички 150 000 лева, които си в предаването, ще бъдат сложени на лихва в една от най-големите банки. Златева си е уредила един от най-добрите спестовни депозити!

Станка Златева „Проучила съм условията. Уговорила съм се да ми дават 6,5%. Това са ми на година още 10 000 лева. Иначе сега пари не ми трябват, имам си. Всичко съм си взела – и къща, и кола си имам“, обясни Станка. Тя добави, че хонорарът от шоуто в действителност още не е преведен, но от Нова телевизия я уверили, че това ще стане в средата на идната седмица.

В родното село на шампионката обаче коментират, че на Станка може да й се разминат плановете да спести всичките си пари.

За тлъстата сума вече се облизвал братът на пехливанката. Той се похвалил в селото, че се надява сестра му да му даде поне 20 000 лева. Планувал с парите да си купи мерцедес на старо.

„Той от години не работи нищо и по цял ден лежи като канап. Мъж канара е, а е страхотен готованко! Станчето, горката, го хрантути. Все се жалва, че няма работа, ама той и не търси. Мързеливец страхотен! Лошото е, че майка му стои зад гърба му и го защитава“, одумват фамилията в Крушаре.

Преди година Станка му намерила работа в София като шофьор. Онзи обаче отказал – нямало да се излага, пък и 1000 лева заплата му били малко.

„Като нищо ще види сметката на парите за нула време този лентяй“, цъкат с език в Крушаре.

Източник: в. Укенд

Снимка: senzacia.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !