Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Андрей Баташов загубил дете

отпечатай новината

29.11.2013 10:00 | Видян 3441 пъти

Андрей Баташов загубил дете

Още като млад големият актьор Андрей Баташов е загубил единственото си дете. Това е преобърнало неговия живот и го е докарало в крайна сметка до алкохолизма, който го погуби едва на 45 години, разкриват негови близки. Днес се навършват три години от преждевременната смърт на Андрей, пише vsekiden.com.

За неродената му рожба разказа майка му Теодора, която с мъка си спомни, че заради предразсъдъците на семейството на голямата любов на сина й той е останал без наследник. Голямата обич на Андрей е не съпругата му Боряна, а студентската му тръпка - щерката на актьора Пламен Дончев Наталия. Те били щастливи заедно, но за съжаление все още твърде млади, за да се противопоставят на ударите на съдбата, спомнят си близките на Баташов. Семейството на Наталия, която била полу-французойка, не одобрявало връзката й с бедния студент с дворянски произход Андрей и любовта им се оказала обречена. Още като студентка тя забременяла от Баташов, двамата били неописуемо щастливи и искали да запазят бебето, но родителите й били твърдо против. Платили за аборт и без да я питат, бързо-бързо я пратили при специалист, който да я „отърве от детето".

Това съкрушило Андрей жестоко, а връзката му с Наталия се разпаднала. През 1989 г. синеоката красавица, известна с филмите „Адио, Рио" и „Време за път", заминава за Париж. И докато тя си търси късмета във Франция и по-късно заживява с богаташа Арно Селиняк, Баташов така и не се влюбва втори път толкова силно, че да мисли за потомство. Дете не му ражда и съпругата му Боряна, която не желае да забременява от Андрей, защото го смята за безотговорен и развейпрах.
С Боряна, която е банкова служителка и е 20 години по-млада от него, Андрей се запознал в нощен клуб. След представление отишъл в заведението, а там била и бъдещата му жена. В тъмното тя изобщо не разбрала, че галантният й кавалер е секс символът на българския театър. По-късно, в последния ден на октомври през 2008 година, спонтанно решили да се оженят.

Сватбата им била организирана експресно - точно за 4 дни. Тайната венчавка била в параклиса в Царска Бистрица, в присъствието на приятелски и тесен семеен кръг, като лично Симеон II дал благословия на младоженците. Година и половина след като узаконили връзката си, Андрей и Боряна се разделили.

„Андрей умря нещастен, защото така и не сбъдна своята мечта - да има дете. Няколко месеца преди да почине, беше решил да осинови момиченце, точно като Чочо Попйорданов, но това така и не стана. А искаше да има дъщеря", спомни си майка му Теодора.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !