Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вероника: Адмирирам суетата

отпечатай новината

01.12.2013 09:02 | Видян 3427 пъти

Вероника: Адмирирам суетата

Попфолк певицата от Велико Търново "изостави" музиката в името на една своя мечта - да се посвети на модата. Сега успешно се развива в тази посока и има собствена линия, в моделите от която претворява своите фантазии. Как и кога обаче започва това нейно увлечение, разбра Blife от самата нея.

Вероника Шкетиева, позната в попфолк средите просто като Вероника, започна да си проправя път на музикалната сцена още през 2001 г. Първата й песен е "Обречени на любов" с музикалната компания "Милена Рекърдс", но емблематична за нея става "Принцеса на вятъра", която дава и заглавието на дебютния албум на изпълнителката. Големите й успехи обаче идват малко по-късно, когато става част от семейството на фирма "Пайнер". За близо 12-годишната си кариера има куп участия по фестивали, концерти и заведения. Печели награди за "Най-проспериращ изпълнител" на наградите на сп. "Нов фолк" през 2004 г., отличия за клип на 2005 г. за "Сериен лъжец" и клип за 2006 г. за "Краля на нощта" на наградите на "Планета".

През цялото време обаче гласовитата певица не спира да се интересува от мода, защото тя й била голяма страст още преди старта на музикалната й кариера."Модата винаги ме е привличала. Преди да започна да се занимавам с музика, имах бутик в моя роден град Велико Търново, така че това не е ново поприще за мен", сподели Вероника пред BLife.

Собствената модна линия е нейн дългогодишен проект, който обаче нямало как да реализира по-рано заради ангажиментите й с музика. Според нея човек е добър в определена област само тогава, когато й отдаде напълно своето време и душа. Затова и не успяла да раздели времето си между сцената и модата.

"Нямаше как да се разделя между музиката и модата и затова модният ми проект търпеливо изчака да дойде и неговият точен момент. Първата дреха, която направих, беше рокля - черна, класичека. Още я помня като детайли", разказва изпълнителката.

В работата си до известна степен се влияе от актуалните тенденции, но главно разчита на своите виждания. "Преживявам и чувствам всеки модел така, както преди чувствах как исках да звучи и изглежда даден мой музикален проект. Моделите са мои, но имам до себе си прекрасен екип, с който заедно сме като една здрава машина, която не усеща умора да работи. Съдбата отново бе благосклонна към мен – срещна ме с най-невероятните хора, с които сме едно цяло в професионално отношение", категорична е Вероника.

Певицата гледа на суетата като на нещо положително и винаги я адмирира. Жената трябва да уважава красотата и нежността си и да изразява себе си, чрез личния си стил на обличане, грима си, начина, по който носи косата си, вярва тя. Именно тези неща според нея са огледало на душевността и всяка дама трябва да внимава в какво и как се оглежда. "Харесвам жените, които знаят какво искат и имат реална самооценка", допълва дизайнерката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !