Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Scorpiоns се срещат с финалистите от ”X Factor”

отпечатай новината

03.12.2013 13:10 | Видян 1040 пъти

Scorpiоns се срещат с финалистите от ”X Factor”

Scorpins приемат финалистите от "X Factor" на специална среща в София. Седящите места за концерта на бандата по Коледа – на изчерпване!

Легендарната немска рок група, която пристига в София на 16 декември 2013 г за голям концерт в зала Арена Армеец, ще приеме на специална среща финалистите от втория сезон на "X Factor". Срещата ще се състои в деня на концерта, малко преди неговото начало, припомня dri.bg.

Концертът на Scorpins ще бъде част от предстоящото турне "Rock N' Roll Forever", с което бандата гостува в София преди Коледа. Очаква се музикантите да кацнат у нас ден преди концерта.

В наскоро дадено интервю за българските медии вокалистът Клаус Майне сподели: “Много сме развълнувани, че пак ще се върнем в България, а в София винаги се чувстваме повече от добре дошли. Радваме се, че след всичките тези години хората искат отново и отново да ни видят и чуят на живо”.
   
Организаторите от Лауд Консертс напомнят на феновете, че седящите места за концерта са на изчерпване, а в момента се продават последни бройки седящи места от 75 лв. За шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички с осигурено място за придружител. Придружителят ще вилиза с безплатен билет.
   
Билетите за шоуто са с цена от 65 до 100 лв. и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !