Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Ваня: Дъщеря ми вика "тати" на Хамстера

отпечатай новината

04.12.2013 12:30 | Видян 3059 пъти

Ваня: Дъщеря ми вика

Дъщеря ми си позволи да каже тати само на човека, с когото се разделихме. Той е известен в публичното пространство. Той е бил най-близко до мен и ще го уважавам до края на живота си. Това обяви пред Гала бизнесдамата Ваня Червенкова, която участва във "ВИП брадър".

"Неговата майка се намеси много силно във връзката ни. Срещу майка не се бориш, не се излиза на война. Когато опонент ти е майката, е друго. Аз оставих всичко в негови ръце", призна Ваня.

В този период тя много се е молила за връзката си, но не е успяла да го задържи. "Падах пред иконите и се молих. Аз направих всичко, което бе по силите ми. Молих се и небесните сили да ми помогнат. Развалях магии, но не успях. Сринах се много емоционално. Това бе периодът на физическата ми смърт. Аз съм минала пред ада в живота си. Малко хора са минали през това", призна тя.

В началото на разговора Ваня Червенкова захапа Джуджи от екипа на Гала, която в един от разговорите наблегна на това, че бизнесът й е опасен. "Имате ли бронежилетки, защото според Джуджи съм много страшна и опасна", обяви Ваня.

След това тя обясни, че симпатизира на протестантските църкви в България и не се учудва, че хора от тях я подкрепят. "Това, че имам 200 църкви зад ръба си, е гнусна работа. Това, което казаха по този повод Мира Радева и госпожица цвят лилав, е гнусно. Аз имам възможност и за 1000% вот, но не съм влезнала в шоуто там за един хонорар", разкри бизнесдамата.

Червенкова за пореден път застана зад думите си, че Мариан Кюпранов е с различна сексуална ориентация. "На финала на шоуто имах гости от Италия. Тези хора не го познават само от модните каталози. Не съм против сексуалната ориентация на Мариан. Ако реши да ме съди, знам как ще го оборя в съда", обясни тя.

За Пламен Медаров Ваня сподели, че той е бил натрапен, а ролята му е била да дразни хората. "Ние гласувахме той да остане и трябва да ни е благодарен, че бе сред нас. Той се промени много, след както излезе Мира. Дори "БИГ брадър" му даваше унизителни мисии, защото и той го търпя там. Мама Мира го караше да яде по три пъти, което не беше справедливо.

Все едно, че Тервел и Мариан не големи колкото него и не трябва да ядат колкото него. Това не беше справедливо. Наглост беше, че се храни повече. Та той беше човекът, който ни обрече на глад. Заради него ни налагаха 10%, 20% глоби, защото заглушаваше микрофоните. Правеше го умишлено, каза още Червенкова. - Пламен е човекът, на когото едва ли ще му простя поведението към нас. Твърде обидена съм от неговото поведение към нас."

Ваня сподели, че може да има някакви отношения между Мира и Пламен и направи отправка за повече подробности по темата към психоложката Ани Владимирова. Тя сподели, че е много огорчена от "БИГ брадър", защото е била лишена от това да се чува с детето си. "Трябваше да я чувам по телефона всяка неделя. После ми казаха, че е била пълнолетна и не ми даваха. Това не е достойно. Всяка неделя другите виждаха детето си, близките си. По един или друг начин това изкарва емоциите ти. Когато виждаш близките, е едно, а когато не ги виждаш - друго. Казаха ми, че ще разбера само ако има лоша новина. Всички в неделя чуваха децата си. Това те зарежда по някакъв начин. Това ми тежеше много", завърши тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !