Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

И Етиен Леви изхвърча от "Музикална академия"

отпечатай новината

04.12.2013 14:45 | Видян 2076 пъти | Гласували 1

И Етиен Леви изхвърча от

Късно снощи Етиен Леви напусна “Музикална академия" само десет дни преди големия финал на шоуто. Неговият пряк опонент в елиминациите Прея ще пее на концерта в петък, посветен на българската филмова музика. Той сподели пред ТВ7, че не се съжалява за отпадането си и се радва, че младата певица е останала в риалитито, защото тя има невероятен талант. За него фаворит за спечелването на шоуто е Поли Генова, защото тя изпъквала над другите участници.

Още преди да обяват финалистите, Леви попита продуцентие Иван и Андрей дали може да си тръгне от шоуто независимо какъв е резултатът. Въпреки че получи техният отказ, бившият вокал на група „Трик" повтори няколко пъти, че вече не му се стои в Къщата и че категорично напред заслужават да продължат и да победят младите хора.

През вчерашния лайв Кичка Бодурова отново беше в центъра на всички скандали. Първо тя се скара с Етиен Леви, който я помоли да излезе с него на сцена, за да изпеят заедно песента му за оставане. Бодурова обаче вбеси Леви, като се опита да му дава акъл как да се държи пред публика и как да пее. “Добре че си дойде от Америка да ни научиш ти на всичко, защото ние тука сме някакви туземци, а ти си велика", развика се Етиен.

Кичка и Рут също се изпокараха. Но техните скандали са вече нещо като традиция, коментираха зрители. В истински панаир се превърна музикалното предаване, след като Мариана Попова разгласи смс на бургаската певица Тони Димитрова, която написала в съобщението си, че всички трябв да бъдат против Бодурова и да я унищожат. Кичка пък се присмя на Колева, че не може да пее, че няма фенове и че албумът й предизвиква само смях. "You stupid girl ( Ти си глупаво момиче),", сопна се Кичка на Рут. Колева пък й отвърна, че е невъзпитана и невъздържана и че единствено тя използва подобни обидни епитети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !