И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Цар Киро се изнася в Гърция

отпечатай новината

05.12.2013 15:30 | Видян 1446 пъти

Цар Киро се изнася в Гърция

Всички заможни и влиятелни приятели на Цар Киро го изоставиха, твърди един от тях пред репортер на в. Галерия. Избягвали дори телефонни разговори с него.

Ромският барон, който наскоро излезе от затвора, бил загърбен дори от хората, с които е въртял бизнес до неотдавна. Откакто Кирил Рашков е на свобода, той е в немилост и пред всички политици, включително и от ДПС, с които имал традиционно добри контакти.

Внукът на Цар Киро, Ангел, е подложен на данъчни проверки и дължи над 100 хиляди лева на държавната хазна. 22-годишният наследник е син на Иван Рашков и в момента доизлежава присъдата си за подкуп на полицай. Подобни проблеми има и баща му Иван.

Цялата фамилия на Цар Киро е в немилост. Вече няма да има протекции за тях. Ако не бяха убили момчето от Катуница и при ГЕРБ щяха да са много добре. Рашков винаги е парадирал с връзки и в партията на Бойко Борисов. Сега не искат да го погледнат“, твърди бизнесмен от Пловдив.

Загърбен от приятели и политици, Цар Киро решил да заживее извън България с парите от задграничните си сметки, до които прокуратурата в България не е успяла да стигне и да ги блокира. Те били на имената на роми, които са обслужващ персонал във фамилията Рашкови. Наскоро Рашков пътувал със съпругата си Костадинка до Гърция за две седмици. Той отдавна харесвал южната ни съседка и планирал да си купи там къща, но не на Бяло море, защото не харесвал летните курорти. Единственото му опасение било, че фамилията му има лоша слава в южната ни съседка, защото преди години синът му, Принц Ангел, е лежал в затвора там.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !