Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Теди Духовникова и Захари Бахаров дефилирахa във влак

отпечатай новината

06.12.2013 17:40 | Видян 2784 пъти

Теди Духовникова и Захари Бахаров дефилирахa във влак

Теодора Духовникова, Захари Бахаров, Стефания Колева, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов дефилираха с "нисша" мода във влак до Илиянци.

Никола Тороманов-Фичо е сценограф на едни от най-силните, запомнящи се и обсъждани представления през последните години. След като ги гледаш, няма начин да не запомниш постановката, работата на актьори и режисьор, сценографските решения.

Той твърдо вярва, че „за това, за което не може да се говори, трябва да се мълчи“. Най-новото му амплоа е на моден дизайнер, като част от кампанията "Absolut Transform Today".

Колекцията му #rail2wear е пост пънк със социални елементи и "нисша" мода, поднесена с чувство за хумор. Тя е вдъхновена от неговите приятели и е създадена специално за тях, а те му връщат жеста като се трансформират в модели на неговото ревю.

Модното шоу на Фичо е нестандартно като самия него. То потегли от Централна гара, снощи със специална влакова композиция, а моделите дефилираха между седалките на вагоните. В #rail2wear се преплитат "направи си сам" духа на пънка, влечението към абсурда на дадаизма и директния подход на минимализма.

Източник: Dir.bg

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !