Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Зое Салдана иска да играе корави жени, а не секс бомби

отпечатай новината

07.12.2013 09:00 | Видян 1428 пъти

Зое Салдана иска да играе корави жени, а не секс бомби

Зое Салдана е поредната актриса, която не иска да бъде запомнена само с красивото си лице. Дамата се надява да остави отпечатък в света на киното със запомнящо се екранно присъствие и силни роли.

В новия брой на сп. „Manhattan" актрисата споделя, че не се радва на дискриминацията в бранша и е готова да докаже, че може да прави всичко, което правят и мъжете.

„Трудно е да си жена в мъжки свят и аз го разпознавах като такъв още от дете. Цялата тази липса на равноправие между половете и несправедливост направо ме влудяват. Винаги съм го признавала на глас", казва Зое.

„Обичам да пробвам нови неща и да се сдобивам с умения, особено такива, за които са ми казвали, че жените не се справят добре  – като паралелно паркиране, например. Хей, ще се науча да шофирам Дукати!", допълва звездата.

Дамата е категорична, че внимателно подбира ролите си и не иска да изиграе празноглави героини. За нея роли, в които е просто „секс бомба", са табу.

„Известна съм с това, че подбирам внимателно героините си, които не са просто някакви обекти, а имат наистина сиво вещество. Никакви приятелки или съпруги или пък секс бомби. Стига вече!", категорична е Салдана.

И макар да бяга от образа на сексбомба, Зое е доста секси. Във фотосесията за медията тя позира в скъпи дизайнерски рокли и поли, които подчертават стегнатото ѝ и слабо тяло, което се дължи на дълги години балетни занимания.

Зое може и да е придирчива, но все пак не остава без работа. В момента тя работи върху три филма. Единият от тях се казва „Out Of The Furnace" и е него тя си партнира с Крисчън Бейл, Уди Харелсън и Кейси Афлек.

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп.Manhattan

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !