Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Златка Димитрова напуска „Биг Брадър"?

отпечатай новината

08.12.2013 09:09 | Видян 3939 пъти

Златка Димитрова напуска „Биг Брадър

Черната Златка най-вероятно няма да издържи да научи резултата от зрителския вот и ще напусне къщата още преди елиминациите във вторник, научи Всеки ден. Причината е, че тя се е сринала напълно психически и въпреки помощта на психолога, извикан от продуцентите, не може да преодолее драмата си.

Златка е потисната от много фактори в живота си, коментира и журналистката Кристина Патрашкова. Тя загуби баща си, все още няма яснота дали ще се ожени за приятеля си Миро, или не, а за капак - почти никой в къщата вече не я харесва. След като Златка нарочно се самоизолира от всички останали и спря дори да говори, тя предизвика гнева и възмущението дори на предишните си приятели Маги Желязкова и другата Златка, които обявиха, че „това момиче нещо не е наред с главата". 

В крайна сметка бившата приятелка на Благой Иванов - Багата остана напълно сама, и то по собствено желание. Тя била сигурна, че ще бъде изгонена от публиката, и затова решила, че е по-добре да си тръгне сама, отколкото да изтърпи поредното унижение.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !