Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Бориса Тютюнджиева: Далече съм от наркотиците

отпечатай новината

08.12.2013 09:07 | Видян 4821 пъти

Бориса Тютюнджиева: Далече съм от наркотиците

Бориса Тютюнджиева опроверга категорично слуховете по неин адрес, че е била арестувана с марихуана в столично заведение. Днес по-рано сайт разпространи информацията, че тя е била задържана дрогирана. Манекенката твърди, че е разочарована от медиите, които често измисляли неверни истории по неин адрес.

“Омръзнало ми е да отговарям на безумни статии, плод на нечии болни и обременени психики. Разбира се,че няма и 1% истина в това, че съм задържала с марихуана, освен думата "красавица",с която съм определена в публикацията. Аз съм човек, който е изключително далеч от всякакви наркотични вещества, както и от тютюнопушенето, така че е крайно нереално да ме замесват в подобни инсинуации”, заяви Бориса Тютюнджиева пред Блиц.

Тя твърди, че няма представа защо непрекъснато името й се замесва в различни скандали и медиите не я оставят на мира. “Явно информацията за мен, било тя вярна или невярна, носи рейтинг”, смята манекенката. Тя отказва да коментира личния си живот.

“Няма значение дали съм влюбена или не съм..важното е,че се развивам. А ако има занапред нещо, което бих желала да споделя на всички, ще го направя лично. Така,ч е не е нужно да ме питат повече - обвързана ли си или не си? Няма да го разберете”, отсича красавицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !