Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Алекс Раева: Дончо е много секси, когато мие чинии гол до кръста

отпечатай новината

09.12.2013 11:10 | Видян 4371 пъти | Гласували 1

Алекс Раева: Дончо е много секси, когато мие чинии гол до кръста

Алекс Раева за пореден път отрече слуховете за сватба между нея и приятеля й Дончо, въпреки че беше категорична, че любовта между тях е все така силна и истинска. „Дончо е много чисто създание, като дете е и затова го обичам. В мен, предполагам, го привлича силният характер и това, че съм оправна”, откровена е Алекс пред "Монитор". "При мен любовта се случва на градивен принцип, не съм толкова раздаваща се в началото и започвам да обичам всеотдайно след време, като минат розовите облаци на влюбването" - допълва тя. И се радва, че диджеят й е дал много поводи да разгърне любовта си към него, пише Блиц.

"Мегащастлива съм от това, че за пръв път мъжът до мен ми помага. И то защото иска да го направи, а не да ми покаже, че може, и после да кръстоса крака. Дончо има отношение към къщата и за сведение на силната част от човечеството това не го прави по-слаб. Особено секси е, докато мие чинии гол до кръста" - споделя Алекс.

"Докато вървеше сериалът „Седем часа разлика”, Дончо не пропускаше епизод. Очаквах да се нацупи на любовната ми сцена с Милото, да нервничи и да ме иронизира, но не. За пореден път ме учуди, че на тази възраст приема нещата зряло и в случая – като работа. Не ме ревнуваше."

Макар двамата с Дончо да не искат сватба, мечтаят за две деца, като нямат нищо против да изтеглят от житейската лотария и близнаци. „Прекарваме много време с едни приятели, които имат близнаци на 4 г. и те ни карат да искаме същото щастие и за нас”, казва звездата с руски корен. Алекс "е случила" на родители, които не й натякват, че не бърза да ги дари с внуци.

"Имаме голяма възрастова разлика с тях, но са много напредничави в преценката си и никога не са ми давали акъл за връзките ми. Естествено, искат да имат второ внуче, защото сестра ми вече се отчете като майка, но това е Божа работа. Те ме разбират, защото години наред са били в същия бранш" - споделя певицата и тв водеща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !