Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Звездна Коледа на площада с Музикална Академия

отпечатай новината

09.12.2013 14:00 | Видян 1771 пъти

Звездна Коледа  на площада с Музикална Академия

Звездите на Музикална Академия Поли Генова, Дичо, Прея и Георги  пяха благотворително  в подкрепа на деца с онкохематологични заболявания на сцената на Немския Коледен Базар в парка на Народния театър през уикенда. Греяно червено вино с канела, баварски наденички и  коледни сладки допълниха празничното настроение и въпреки студа парка се напълни с фенове.

Прея откри концерта и при първите ноти, които изпя заваляха пухкави снежинки. Шоколадовата дива прогони студа с темпераментното си изпълнение и  дори се съблече по червена блуза без ръкав.Георги събра силна група фенове  от немски туристки, които след това се снимаха с него.

Поли Генова  слезе от сцената и танцува  в ръце с малките джуджета, гости на базара. Публиката избухна, когато на сцената към нея се присъедини Дичо и двама изпяха най-новото им авторско парче, което написаха  в Академията.

Музикантите се присъединиха към каузата  за набиране на средства за изграждане на център за възстановяване под надслов "Дари пламъче живот”. В рамките на базара всеки може да дари за каузата като  закупи подарък, картичка или вкусно коледно кексче със стикер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !