Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Погребаха Пол Уокър

отпечатай новината

09.12.2013 17:50 | Видян 5726 пъти

Погребаха Пол Уокър

Седмица след ужасната катастрофа, която отне живота му, актьорът Пол Уокър бе погребан. Хиляди се събраха да изпратят звездата от „Бързи и яростни“ в последния му път. Актьорът бе изпратен от фенове, приятели и тълпи обикновени хора, които задръстиха пътя до Санта Кларита. Шосето, където звездата намери смъртта си бе затрупано от свещи, а хиляди се струпаха, за да го изпратят в последния му път, пише kliuki.ws.

Самата погребална церемония бе в тесен семеен кръг и само най-близките на актьора присъстваха на нея. Тя бе затворена за медиите, тъй като роднините на Пол настояха обществеността да уважи мъката им и да ги остави на мира.

Междувременно приятели и почитатели на Пол си организираха собствена възпоменателна церемония на пътя край Санта Кларита, пишат от abcnews.go.com. И въпреки недоволството на властите, че събирането им не е законно, настояха да проведат събирането си.

Пол Уокър загина на 30 ноември при тежка автомобилна катастрофа. Той и спътника му Роджър Родас, загинаха вследствие на фатален удар с крайпътно дърво. Разследването установи, че актьорът и приятелят му станали жертва на техническа неизправност в автомобила. И че ако не бе повредата в спирачките и последвалата експлозия днес двамата можеха да бъдат живи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !