Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Саня Борисова и Ники Илиев се влюбват на кастинга на "Забранена любов"

отпечатай новината

09.12.2013 17:30 | Видян 5221 пъти

Саня Борисова и Ники Илиев се влюбват на кастинга на

Всеки втори филм или сериал ражда поне по една любовна двойка и в живота. Това поне показва практиката. Всъщност в лентите винаги има две известни лица, които зрителят иска да види заедно и в реалния живот. Често обаче и сценарият може да предначертае отношенията на главните актьорите. Точно това се случи с Джулия Бочева и Никола Стоянов от "Революция Z". Двамата се харесват още на кастингите за сериала и целувката им в реалния живот се случва доста преди екранната на Тино и Ани в 7-а серия на първи сезон,пише 24 часа.

Разликите в развръзката между истинските им отношения и тези на екрана са две. Първата е, че Джулия и Никола стават приятели преди гаджета, а втората - напук на героите си от сериала те са все още заедно. Жълтите медии често се опитват да ги разделят, но двамата все още са щастливи и дори живеят заедно.

По подобен начин Ники Илиев среща съпругата си Саня Борисова преди 5-6 години. Случва се на кастинга на сериала "Забранена любов", който вървеше по Нова тв. Там Елица - героинята на синеоката красавица, беше влюбена в брат си - Фахрадин Фахрадинов. Илиев играеше вечния сваляч Мартин и доведен брат на Елица. Двата персонажа нямаха кръвна връзка, но сценаристите на поредицата не се възползваха от това. Затова и между Ники и Саня не се стигна до любовен роман.

Или поне не на малкия екран. Зад камерата обаче припламналите от кастингите искри довеждат до връзка, а няколко години по-късно и до прекрасна сватба в с. Лещен. Освен в живота те се оказаха страхотен тандем и в професионален план. Направиха заедно филма "Чужденецът", който доста се хареса както у нас, така и навън. Лентата дори спечели награди от Международния филмов фестивал в Ню Йорк и Фестивала на комедийния филм в Лос Анджелис. Сега двойката подготвя премиерата на новия си филм "Живи легенди", който ще излезе в началото на следващата година. Той е с участието на Орлин Павлов в главната роля.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !