Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Над 1000 любители на гурме културата посетиха Chivas Gourmet Salon 2013

отпечатай новината

10.12.2013 09:10 | Видян 1731 пъти

Над 1000 любители на гурме културата посетиха Chivas Gourmet Salon 2013

За четвърта поредна година традиционният фестивал на гурме културата у нас Chivas Gourmet Salon събра любители на изисканите храни и напитки. Над 1000 фена на изкуството на готвенето  посетиха презентациите на едни от най-добрите и популярни майстор-готвачи у нас и се запознаха с най-новото във висшата мода в кулинарията.

По време на тридневното събитие своите майсторски умения демонстрираха готвачи от най-добрите и изискани ресторанти в България. Жоро Иванов, президент на Евро-Ток България и главен готвач на Гранд хотел София, приготви по фантастичен начин бели трюфели, родно производство. Майстор-готвачите на ресторант „Чепишев“ Антон Дойчинов и Младен Григоров изкушиха с деликатеси като заешка терина с лешници и студен свински джолан с крем от чесън. Тънкостите на източната кухня разкриха шеф готвачите от японски ресторант Hamachi, индийски ресторант Taj Mahal и тайландски ресторант Blue Moon.

Четвъртият Chivas Gourmet Salon представи най-доброто от портфолиото на Chivas Regal, топ селекция български бутикови винарни, деликатеси като американско говеждо блек ангъс на ViVenda, риба и рибни деликатеси в навечерието на Никулден от фирма „Морски дар“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !