Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Финдо верен на жена си като куче

отпечатай новината

10.12.2013 10:00 | Видян 3415 пъти

Финдо верен на жена си като куче

Като куче е верен на жена си фитнес инструкторът Станислав Илиев - Финдо. Той толкова много обичал половинката си Теодора, че не можел да погледне друга, камо ли да тръгне да изневерява. Сървайвърът вече има един развод зад гърба си, инициативата за която не била негова, а на бившата му съпруга, пише Всеки ден.

Опитът от него бил толкова болезнен за него, че го носел като обица на ухото и не можел дори да си представи, че ще му се наложи да преживее още веднъж подобна раздяла. Затова много внимавал как се държи с половинката си и се дразнел дори и от най-слабия намек, че двамата може да не останат заедно още дълго. На неин рожден ден например приятелка й пожелала нова любов, което втрещило спортиста. Той побеснял и заявил, че няма по-тъпо, безсмислено и интригантско пожелание от това.

Сървайвърът сподели случката със съквартирантите си в „Биг Брадър". Тя обаче се оказа удар в гърба за хубавата певица Райна, която трудно прикрива, че е увлечена по атлетичния инструктор. Въпреки всичко певицата я понесе с достойнство, разбирайки безпогрешно намека, че няма смисъл да се занимава с Илиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !