Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Гардовете на Отварачката отиват на детектор на лъжата

отпечатай новината

10.12.2013 11:00 | Видян 6151 пъти

Гардовете на Отварачката отиват на детектор на лъжата

Фолкпевицата Мария се оказа една от най-зорко пазените ВИП персони у нас. Любимата на Християн Гущеров обикаля столичните молове и дори във фризьорския салон е вардена от една дузина яки момчета, които не я изпускат от око. Охраната е подбирана професионално, в екипа има и бивши служители на НСО.

Предвид професията на миньончето обаче едва ли сериозната жива охрана е заради заплаха за живота й, макар че не е изключено Мария да е обект на обожание на някой фанатизиран фен по примера на Мадона. Тъй като обаче няма данни за заплашителни и притеснителни любовни писма в столичните служби, най-вероятната причина за ордите яки мъжаги, които я пазят, е ревността на любимия й Християн Гущеров, пише Lifestyle.bg.

Завистливи колежки на Мария твърдят, че фолк дивата движи с цял джип гардове, защото Гущеров подозирал, предвид палавото й минало, че може да кривне и да пострада реномето му на плейбой.

„На концерта на „Планета" нито Глория, нито Ивана, които са в пъти по-популярни и успели от нея, нямат охрана, а Мария дори при гримьора е с придружители. Вардят я като кралицата майка", злорадстват чалга певици от империята на Митко Димитров, пише Всеки ден.

За да е сигурна работата обаче, гардовете на Мария системно са подлагани на детектор на лъжата, за да се провери лоялността им. „Гущеров се притеснява , че Мара може да завърти главата на някой от тях и той да я покрива", разказват близки до звездната двойка. Всеки месец гардовете били разпитвани с детектор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !