Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Райна спасява брат си от дрогата

отпечатай новината

11.12.2013 10:20 | Видян 3292 пъти

Райна спасява брат си от дрогата

Лична драма тресе от няколко години насам семейството на фолк певицата Райна. Брат й Огнян буквално е пристрастен към дрогата и битката му с наркотиците се е превърнала в кауза за цялото разпиляно като есенни листа семейство Терзиеви, пише Всеки ден.

Преди няколко години родителите на Райна и брат й Огнян се разделят. По същото време певицата е на върха на кариерата си и споделя леглото си с Константин. Мълвата гласи, че именно Коцето е човекът, който запалил брата на брюнетката по дрогата. Винаги когато разпивали заедно, изпълнителят на „А-у" черпел Огнян с кокаин или хапчета и така младежът клъвнал на опасната кукичка.

Страстта му към опиатите обаче продължила и след като сестра му се разделила с Константин и до ден днешен Оги шмърка най-редовно. Запознати разказват, че момчето буквално имало месеци, в които давало всичките си средства единствено и само за бял прах. „Цял Сандански знае, че от няколко години Райна прави всичко възможно, за да откаже брат си от наркотиците. Не е пристрастен към нещо смъртоносно, но и кокаинът е не по-малко опасен", говорят в родния град на пайнерската фурия.

Райна е правила неколкократни опити да откаже брат си от дрогата. С приказки обаче не ставало, тъй като той обещавал едно, но действията му показвали съвсем друго. Чалга певицата обаче не спирала да обвинява именно бившия си приятел за пристрастяването на Огнян към опиатите. Лекото поведение на Константин се отразило изключително зле на брат й, който и без това бил със слаби ангели и от малък вършел куп поразии.

„Оги е известен в цял Сандански с бурния си нрав. Навремето всичко го обичаха заради Райна, но славата й го разглези. В момента няколко заведения дори са затворили вратите си за него, тъй като друсан, той не знае какво прави. Предизвиквал е редица боеве, носи в себе си и оръжие - нашмърка ли се, става истински опасен", коментират негови набори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !