Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Пълен провал за Радина Кърджилова

отпечатай новината

11.12.2013 11:00 | Видян 2156 пъти

Пълен провал за Радина Кърджилова

Мега провал за Радина Кърджилова в Театър „Българска армия". Кой знае защо „драматичната актриса", както тя сама нарича себе си, беше избрана за една от ключовите роли в новия спектакъл „Бандитска опера", наподобяващ слаб мюзикъл. Хората в залата бяха потресени да разберат колко пестелив е бил Господ към нея, когато й е давал певчески талант, пише Всеки ден.

Че актрисите не са длъжни да са и певици, е ясно, нищо че и това изкуство се учи в НАТФИЗ. Но когато излизат на сцената, за да пеят, е унизително да вият като чакали. Очевидно режисьорът на „Бандитска опера" в Армията Николай Ламбрев - Михайловски не го е разбрал. Защото в противен случай едва ли би накарал Радина Кърджилова и компания да се пънат пред микрофоните, докарвайки зрителите дотам, че да си запушват ушите.

Не, няма шега - много хора в публиката наистина направиха точно това, неспособни да понесат безчовечните децибели, до които беше надуто фалшивото пеене на актьорите. Кърджилова беше една от най-големите издънки в спектакъла. Известна като млада дама, която що-годе се оправя с драмата, сега трябваше да се прави на комедийна актриса, която на всичкото отгоре се мъчи да пее. Както стана ясно, това са две неща, които не й се удават. Освен че се чудеха как са могли да й дадат такава роля, повечето зрители се дивяха на зъбите й - те изглеждаха огромни, стърчейки под ярко начервените й устни.

Радина обаче беше само върхът на сладоледа в цялата бърканица от бездарие, която се изля на сцената. Единственото хубаво нещо в спектакъла бяха дългите крака на Нети, която играе застаряваща проститутка, разхождаща се по жартиери. Както се очаква от нея, тя показа завидни вокални умения, но ако можеше звукът да се понамали поне малко, щеше да е идеално за аудиторията, която все пак влезе в залата с идеята, че е на театър, а не на чалга концерт.

На истинско унижение обаче беше подложена Стефка Янорова - също заставена от режисьора да ходи по жартиери. Всички се съгласиха, че не трябва да се показва в този вид пред хората. И без да си музикант, ще ти стане ясно, че Дони не се беше справил много добре като композитор на музиката към спектакъла. За сметка на това пък се появи на сцената с гротескна черна перука, която напомни за ранните му години в бизнеса.

Чуха се критики и към декорите. Въобще - пълна излагация. Не си давайте парите за това представление. Още по време на антракта много хора се юрнаха да си тръгват, разочаровани и изнервени от тормоза, на който ги подложиха в залата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !