30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Бионсе спря месеото и побърза да покаже тяло

отпечатай новината

13.12.2013 11:20 | Видян 3384 пъти

Бионсе спря месеото и побърза да покаже тяло

Бионсе не може да се нарадва на своите извивки. Дамата е веган от 22 дни и това се отразява не само на килограмите, а и на самочувствието ѝ. По принцип Би не е от звездите, които позират по бикини (освен ако не е на плажа), но в новата си лична фотосесия тя го прави и показва бедра и плосък корем, пише Dnes.bg.

32-годишната красавица използва дома си за декор на снимките, като позира в максимално естествен вид – без грим и фешън дрешки. На един от кадрите се вижда и малката ѝ дъщеричка Блу Айви, чието лице певицата е скрила с капела.

В кадрите има и малко хумор, тъй като дивата позира с плюшена шапка-жираф.

Фотосесията в стил „селфи" излезе седмица, след като Джей Зи разкри, че той и съпругата му са се вдъхновили от приятел да се откажат от животинските хранителни продукти до 25 декември. Миналата седмица рапърът продуцент сподели: „Според психолозите са необходими 21 дена, за да се промени един навик. На 3 декември, ден преди рождения ми ден, ще се впусна в едно 22-дневно предизвикателство - ще се превърна във веган. Преди няколко месеца един приятел ме предизвика да мина на храни с растителен произход. Оказа се по-лесно, отколкото си мислех".

Джей Зи издаде, че не само той, а и съпругата му се е отказала от животинските продукти, Официално срокът е до Коледа, но двойката не е решила дали няма да продължи и след конкретната дата. „Не знам какво ще стане след Коледа. Дали ще стана полу-веган или ще продължа да не консумирам храни с животински произход?! Ще видим. p.S. Бионсе също се присъединява към мен", сподели тогава певецът.

Снимка: Tumblr

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !