Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Духове гонят Врачански в къщата на Самоковеца

отпечатай новината

13.12.2013 13:20 | Видян 2508 пъти

Духове гонят Врачански в къщата на Самоковеца

Актьорът Калин Врачански и още куп актьори снимат кадри от новия игрален филм "Вила роза" в къщата на покойния Косьо Самоковеца. Самата сграда е останала недовършена след смъртта на гангстера, а днес ще бъде показана в предстоящата премиера на лентата на 20 декември 2013 г. Филмът е първият български мистичен трилър на новото ни кино и е създаден по действителен случай.

Предсказание на пророчицата ни Ванга заляга в интригата на лентата, която ще има и своя англоезичен вариант с името ReTurn. Запознати споделиха, че над 20 човека от снимачната площадка се оплакали, че като си легнат сънуват зловещи и страшни неща. Именно заради предсказанието на Ванга и странните кошмари, трима души от екипа на продукцията са напуснали работа. Със снимките в къщата на застреляния в Амстердам картофопроизводител Константин Димитров-Самоковеца страховитите видения ставали все по-чести за хората от екипа.

Въпреки смразяващите предсказания, актьорският кастинг не спира да работи. Самата подготовка, имайки предвид, че само зловещият грим на Калин врачански отнема 2 часа на гримьорите. Освен синеокия плейбой на българското кино в лентата участие взема и Елена Петрова. Основна част в действието взема и Дейвид Чукачи - известен като бивше гадже на Памела Андерсън и като една от звездите в сериала "Спасители на плажа".

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !