Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Жени Калканджиева наказа фотограф

отпечатай новината

13.12.2013 14:40 | Видян 2381 пъти

Жени Калканджиева наказа фотограф

Жени Калканжиева наказа фотограф по време на промоцията на  музикална компания Селект Мюзик Медиа, на която бяха представени цели четири видеоклипа. Жени грабна фотоапарата на един от присъстващите фотографи и му го завря в лицето пред смаяните погледи на Румънеца и Енчев, които освен като продуценти се изявиха и като водещи. „Приятно ли ти е така?”, видимо ядосана извика Жени. За щастие до инцидент не се стигна, тъй като татуираният скандалджия Любен тъкмо представяше дебютния си клип към песента „Такъв ще умра”.

Мария Гроздева, която дойде на партито съпровождана от своя съпруг и красивата си дъщеря, хареса най-много и дори затанцува на песента на Иги Андровски – „Няколко дни”, тъй като в текста над 20 пъти се повтаря думата гърмим. Самият изпълнител на песента, заснета в над 10 европейски столици, обясни, че думата гърмим се използва в преносен смисъл.

Момчетата от СкандаУ, които представиха клипа към хита си „РитъмЪ”, не пропуснаха да забият поредната си стрела в лицето на църквата, като гневно обявиха , че едно расо на свещеник струва към 600лв, как обикновени хора като тях могат да си го позволят.

Гвоздеят на вечерта беше пародийната коледна песен- Черната Коледа, изпълнена от всички артисти на компанията / Румънеца и Енчев, Мариета,СкандаУ, Любен и Иги Андровски / и изсвирена само с подръчни офис материали.

Сред гостите на събитието бяха още бизнесменът Христо Сираков, композиторът Мага Алиев, топмоделите Гери Дончева и Звезделина Иванова, изпълнителите Marteen & Daze и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !